tiistai 28. helmikuuta 2012

Martina Aitolehti seiccailemassa

 
Martina pölähti Seikkailutalolle ja antoi heti jämäkän ja itsevarman vaikutelman eli juuri sellaisen, mihin olemme saaneet tutustua tv:n ja lehtien välityksellä. Hän vetäisi crossikypärän päähän näyttäen viimeisenpäälle pro-kelkkailijalta ja istahti tuliterän vuoden 2012 mallia olevan nelitahtisen Lynx Rave Acen päälle. Tässä kelkassa on hiljainen mukava ääni, sekä Janne Tapion suunnittelema alusta ajonautinnon takaamiseksi.


Johtaja-Jauhiainen posmitti oikein olan takaa, että mitä toimintoja kelkasta löytyy ja kuinka sitä ajetaan. Sen lisäksi he kävivät läpi reittisuunnitelman, joka kulki ns. Tahkon Kierroksen eli Tahkovuoren päälle Pehkubaariin ja jäätä pitkin takaisin Seikkailutalolle. Varovaisesti tunnustellen Martina lähti matkaan.

Jonkin ajan kuluttua puhelimeni soi ja pelkäsin heti, että "puu on kasvanut suksien väliin". Mutta näin ei onneksi ollut, vaan Martina kysyi, että haittaako, jos reissu venähtää vartin pidemmäksi. Varaustilanteessa oli hieman väljyyttä, joten he saivat ajaa vielä pienen lisälenkin.

Pian pihasta kuului nelitahtikelkan hiljainen hyrinä. Martina tempaisi kypärän päästä ja hihkaisi: "tämähän on aivan mahtavaa! Tykkäsin todella paljon!!" Tästä voi vain todeta, että kelkkailu sopii naisille erittäin hyvin ja on vaihtoehtoinen tapa ihastella talvisia Tahkovuoren maisemia.


Martina oli innostunut päästelemään jäällä oikein olan takaa ja kuulemma "joku mies oli katsonut pahasti" hurjastelevaa neitokaista. "Voiko tämä kelkka kaatua?" Martina kysyi. Ja luonnollisestihan kelkka voi todella kaatua tai jäädä hankeen kiinni mikäli mutkiin ei hiljennetä tai ajetaan kelkkauran vieressä.

Ennen lähtöä Martina ampui ensimmäiset tulokset Julkkis-Painttiin ja hienosti ampuikin: 5/10, vaikka hän epäröi aseen käsittelytaitojaan aluksi. Kiitoksia vierailusta Martina ja tervetuloa uudestaan!
-Ulbu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti