keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

KalPan poijjaaat seiccailemasa


Odottelimme KalPan poikia meille kärsimättömänä jo muutaman viikon ajan. Teimme pieniä alkuvalmisteluja, kutsuimme lehdistöä ja oman kuvaajan paikanpäälle, sekä kävimme läpi miten 30 henkilön massaa saadaan liikutettua helposti pukutiloissa ja kelkkareitillä. Alunperin mietimme, että sudenkuoppia on paljon ja safarilla voi tapahtua mitä tahansa, koska näillä boitsuilla on intoa ajaa läppä tiskissä ja hanat auki. Toivoimme vain, ettei ainakaan sitä kaikista pahinta sattuisi. Onneksi ja kaikkien yllätykseksi KalPan safari meni hyvin rutiiniluontoisesti, tämän safari-kalifi Janin piirtämän kuvan mukaisesti. ”Päätien kautta maaliin”.

Safari-kalifi Koistisen fläppitaulukaavio KalPan safarista
Hentunen kävi metsähallituksen mailla pyörähtämässä ja Salminen ajeli omia polkujaan ihan iki-oman safarin, koska muut ilmeisesti ajoivat väärää reittiä. Kuvausryhmä oli joka ikisellä kuvauspisteellä myöhässä, koska KalPan poijjat ajoivat kuin eläimet. Vauhtiryhmälle tuli perinteiset kaivuuhommat ja ensimmäisen kerran Jauhiaisen 15 vuoden safarihistorian aikana, kelkka ei meinannut irrota hangesta sitten millään. Aikansa siinä kaiveltuaan Johtaja-Jauhiainen hokasi, että eeeij helv… kelkassa on pakki päällä ja tietenkin se kaivautuu aina syvemmälle ja syvemmälle, kun painaa kaasua. Jauhiaisen sanoin: ”In anyway, muuten homma oli bueno.”

Jauhiainen antaa ohjeita
Käytiin taukopaikalla juomassa kahvit ja mehut, ettei jätkien erityisen herkkä ruokavalio mene pilalle ja vatsa kuralle safarimakkarasta. Safari-kalifi Jani tuskin pahastui tästä, sillä hän on parhaillaan vetänyt 8 nakkisafaria putkeen ja sanonut muutenkin koko kuluvan kuukauden ajan olevansa kasvissyöjä. Vihdoin palattiin talolle, jossa kuvausryhmä oli taas myöhässä ja Janin riemuksi talolla soitettiin Waldos’ Peoplen Lose Control, joka on soinut siellä vuoden 2009 Euroviisuista lähtien. Pukeutumisen lomassa KalPalaiset saivat kokeilla Paintball-asettamme ja ampua hätäiset painttitulokset, sillä jätkillä oli jo kiire ruokailemaan.
Jätkät ajaa kun eläimet

Jasse Ikonen kuuntlee keskittyneenä




KalPa-paintin tulokset:
1.       Matti Kuparinen                                      7/10
2.       Juha Toivonen                                          6/10
3.       Riekkinen, Koskinen, Siekkinen              4/10
4.       Ikonen, Glenn, Timonen                          3/10
5.       Laurila, Davies, Miettinen                       1/10
6.       Kisu                                                      0/10

KalPan safarilla nähtiin maailmanmatkaaja-Rossi, joka palasi juurilleen eli Seikkailutalolle safarihommiin. Sitä ennen hän oli ties missä appelsiineja poimimassa vinku-intiaanien kanssa ja pakollisella Thaimaan kierroksella muurahaisten syötävänä. Ja tietenkin Australian läpi 5000 km:n pikku rykäsyllä. Noh, huomattuamme Rossin olevan taas Suomen maan kamaralla buukattiin hänet safarihommiin ja koska kalenterimme oli täyteen buukattu, hän jäi yöpymään Seikkailutalolle. Tämä oli perjantaina. Maanantaina Rossi uskalsi hiljaa mainita, että tarvitsisi varustetäydennystä…Ilmeisesti siksi, että perjantaina Rossi puki päälle kalsarit ja jätkä töröttää talolla edelleen samat kalsongit päällä.
maailmanmatkaaja-Rossi kalsarit jalassa kahvilla
Jani: ”Käännä ne toisinpäin.”
Rossi: ”On jo käännetty kahdesti.”
Ulbu: ”ota ne pois.”
Rossi: ”En voi. Muuten alkaa HEILUA JA VIPATTAA.”

Näkyihän tuo Rossi selviävän KalPan safarista ihan hyvin noilla samoilla kalsareilla ja kun KalPa teki lähtöä, Rossi hyppäsi kelkan selkään ja suuntasi Nilsiän K-Ruotsalaiseen.


KalPan joukkue safarilla
-Ulbu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti